Guardian Angel

Andrei Linu, consultant cu mulţi ani de experienţă în accesarea de fonduri europene, s-a gândit să dezvolte un proiect antreprenorial propriu şi astfel a fost creat un dosar medical electronic şi portabil, care este gestionat prin intermediul companiei Guardian Angel.NET, o întreprindere socială înfiinţată în 2020.

Ce este myInfo Band®?

Portofel medical online portabil sub forma unui serviciu tip “abonament anual” ce permite încărcarea, utilizarea si accesarea datelor personale şi medicale, necesare în situaţii de urgenta, la medic, spital etc, care sunt încărcate de clienţii serviciului/posesori ai brăţărilor, eventual completate şi corectate de medicii de familie sau alte organizații.

Serviciul se adreseaza persoanelor de orice varsta, furnizând toate detaliile necesare intervențiilor de ajutor în cazul unor situații de urgență sau întâmplări neprevăzute, precum si pentru vizitele la medici, in policlinici sau in spitale. Astfel, timpul de intervenție  SMURD/Ambulanța se reduce considerabil, ca si riscul de eroare din lipsa informațiilor medicale critice.

Profilul personal cu datele si documentele medicale poate fi accesat online prin intermediul aplicatiei mobile myInfoBand (iOS/AppStore si Android/Google Play), aplicatiei web-based www.myInfoBand.ro sau prin intermediul unei brățări simple din silicon gravata cu un QR unic si/sau un card de plastic si/sau stickere imprimate cu QR unice, fara niciun element de tip electronic, a căror scanare cu orice smartphone generează rapid pe acesta, in pagina web, toate informațiile de identificare, de contact și istoricul medical.

Misiunea lor este ca prin utilizarea de echipamente ultramoderne să poată interconecta clienții, reușind astfel să compare rezultate și să trimită alerte sau notificări cu scop de motivare și informare, conducând astfel la îmbunătăţirea stării de spirit a persoanelor vulnerabile singure.

Principii
  • Prioritate acordată individului şi obiectivelor sociale faţă de creşterea profitului
  • Solidaritate şi responsabilitate colectivă
  • Convergenţa dintre interesele membrilor asociaţi şi interesul general şi/sau interesele unei colectivităţi
  • Control democratic al membrilor, exercitat asupra activităţilor desfăşurate

Date de contact Guardian Angel